Вівторок, 23.04.2024, 11:30
Економічний факультет Київського Аграрного Університету
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Головна » Статті » Технології » технологія переробки та зберігання продукції рослинництва

У категорії матеріалів: 5
Показано матеріалів: 1-5

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам
Визначення зараженості зерна комірними  шкідниками і пошкодженості клопом-черепашкою.

Зараженість шкідниками партій будь-якого зерна, незалежно від  їх цільового призначення, стандартами не допускається. Як і показники свіжості, її визначають у першу чергу. У разі виявлення у зразку  зерна  хоча б  одного...
технологія переробки та зберігання продукції рослинництва | Переглядів: 13513 | Додав: defaultNick | Дата: 09.02.2010 | Коментарі (1)

ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКІВ   СВІЖОСТІ ЗЕРНА

При визначенні показників свіжості зерна перевагу віддають його органолептичній оцінці за допомогою органів чуттів — зору, нюху, смаку. Ознаками нормального, здорового зерна є характерні...

Підготовка партій товарного зерна  і відбір проб для їх аналізу.

Якість зернової продукції, що надходить на тік, оцінюють для визначення режиму її зберігання і технології післязбиральної обробки, а також потреби в сушінні, відповідних зерноочисних машинах.  Режим технологічних процесів установлюють і залежно від цільового призначення...

Нормування якості зерна
Якість зерна  визначають за  показниками  його придатності для  цільового використання (запах, смак, колір, вміст і якість сирої клі- тковини у зерні пшениці, натура зерна пшениці, жита, ячменю, вів- са; вирівняність зерна круп’яних культур тощо) та зберігання (воло- гість, засміченість, зараженість комірними шкідниками, механічна  ушкодженість  та  ін.).  Зерно  деяких  культур  поділяють  на  типи  й...

В  агропромисловому  комплексі  України  зосереджено  близько  третини загального обсягу основних виробничих фондів господар- ства України і виробляється понад 30 % валової продукції. Більш  як  половина  цієї  продукції  надходить  на  переробку...

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024