Неділя, 19.11.2017, 10:18
Економічний факультет Київського Аграрного Університету
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Головна » Статті » Технології » технологія переробки та зберігання продукції рослинництва

ФОРМУВАННЯ ТА ОЦІНКА ПАРТІЙ ЗЕРНА РІЗНОГО ЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Нормування якості зерна
Якість зерна  визначають за  показниками  його придатності для  цільового використання (запах, смак, колір, вміст і якість сирої клі- тковини у зерні пшениці, натура зерна пшениці, жита, ячменю, вів- са; вирівняність зерна круп’яних культур тощо) та зберігання (воло- гість, засміченість, зараженість комірними шкідниками, механічна  ушкодженість  та  ін.).  Зерно  деяких  культур  поділяють  на  типи  й  підтипи, з урахуванням яких його зберігають і використовують.  Якість зерна  основних зернових культур (пшениці, жита, ячме- ню,  вівса)  нормується  Державними  стандартами України (ДСТУ).  Продукція зернових культур, щодо якої не розроблено ДСТУ,  нор- мується поки що відповідними ГОСТами, які визначають її базисні  та гранично допустимі кондиції (норми).
Категорія: технологія переробки та зберігання продукції рослинництва | Додав: defaultNick (09.02.2010)
Переглядів: 1706 | Теги: зерно, зернові, сільське господарство, Підручник, скачати, переробка продукції, Посібник, зберігання продукції, Зберігання, переробка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2017