|
|
Всього матеріалів в каталозі: 6 Показано матеріалів: 1-6 |
|
Визначення зараженості зерна комірними шкідниками і пошкодженості клопом-черепашкою.
Зараженість шкідниками партій будь-якого зерна, незалежно від їх цільового призначення, стандартами не допускається. Як і показники свіжості, її визначають у першу чергу. У разі виявлення у зразку зерна хоча б одного... |
ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКІВ СВІЖОСТІ ЗЕРНА
При визначенні показників свіжості зерна перевагу віддають його органолептичній оцінці за допомогою органів чуттів — зору, нюху, смаку. Ознаками нормального, здорового зерна є характерні... |
Підготовка партій товарного зерна і відбір проб для їх аналізу.
Якість зернової продукції, що надходить на тік, оцінюють для визначення режиму її зберігання і технології післязбиральної обробки, а також потреби в сушінні, відповідних зерноочисних машинах. Режим технологічних процесів установлюють і залежно від цільового призначення... |
Нормування якості зерна Якість зерна визначають за показниками його придатності для цільового використання (запах, смак, колір, вміст і якість сирої клі- тковини у зерні пшениці, натура зерна пшениці, жита, ячменю, вів- са; вирівняність зерна круп’яних культур тощо) та зберігання (воло- гість, засміченість, зараженість комірними шкідниками, механічна ушкодженість та ін.). Зерно деяких культур поділяють на типи й... |
В агропромисловому комплексі України зосереджено близько третини загального обсягу основних виробничих фондів господар- ства України і виробляється понад 30 % валової продукції. Більш як половина цієї продукції надходить на переробку... |
ПІДРУЧНИК Подпрятов, Скалецька "Зберігання і переробка продукції рослинництва" http://smcae.kiev.ua/library.php?act=book&id=70
Переглядів: 0 |
Додав: annie |
Дата: 14.12.2009
|
|
|
|
Статистика
|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|
|